IntimPista

A beküldött kéziratokért a kiadó felelősséget nem vállal, azokat meg nem őrzi!

Friss topikok

Címkék

Külső feed

Houston we have a problem

Ilyen egy igazi szereposztó dívány

2012.03.01. 12:30 amisuu

Eddig hat, korábban a pártfogását élvező lány tett terhelő vallomást "Papa-macira", a ma már csak szexkirályként emlegetett R. Róbert szépségversenyszervezőre.

Az igazi munka csak most kezdődik, hiszen több száz lányt kell kihallgatniuk a nyomozóknak Répás Lajos szépségguru ügyében, akinek továbbra is a rácsok mögött kell maradnia, legalább addig, amíg a zsaruk a modelleket faggatják.

A Blikk úgy tudja, a nyomozók gyanúja szerint a férfi nemcsak szexhez közvetítette ki a lányokat, hanem maga is tesztelte szextudásukat fővárosi irodájában, ahova az újság riporterei be is jutottak: a lepukkant iroda bútorai elnyűttek, falai kopottak, a dolgozószoba szekrénnyel leválasztott zugában pedig egy franciaágy áll.

A Nemzeti Nyomozó Iroda hivatalos közleménye szerint nem ok nélkül, hiszen a szépségmenedzsert azzal is gyanúsítják, hogy egyes modellekkel szexuális kapcsolatot létesített, a család ezt tagadja: – "Tudtunk az ágyról, amiről most azt állítják, hogy „szereposztó dívány volt". Apu beteg térdei miatt – műtétre vár – gyakran le kellett feküdnie, felpolcolnia a lábait. Rengeteget dolgozott, napi 12–14 órákat, előfordult, hogy itt aludt – árulta el Répás Réka (30), a szépségguru kisebbik lánya a fekhely állítólagos célját - Ismerem az édesapámat, nem olyan típus, aki kikezdene a lányokkal, és ők sem férfiként tekintettek rá, hanem mint egy gondoskodó családtagra: Papa macinak is hívták  – mesélte keserű mosollyal Réka, aki kizártnak tartja apja bűnösségét.

Az NNI-nejk teljesen más a véleménye: szerintük Répás Lajos (60) megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorú személyt – közvetített szexuális szolgáltatásra.

Ügyfelem nemcsak szépségversenyek, de fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. Jövedelme ezekből a legális munkából kapott jutalékból származott – mondta (ki más?) Dr. Ruttner György, aki már többször beszélt védencével. – A hoszteszek tevékenységével, hogy kivel mennek haza, vagy szórakozni magánemberként, szerződött munkájuk tisztességes elvégzése után, sajnos nem tudott beleszólni. Akad néhány lány, aki – vagy mellőzöttségből, vagy tartozás miatt – haragszik rá, viszont rengetegen kiállnak mellette – mondta az ügyvéd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://intimpista.blog.hu/api/trackback/id/tr924268248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása